24 November 2009

jom tengok wayang..2012

video

sapa2 yang x tengok lg tu..tengok dulu slot cita ni..baru rasa bersemangat nk pi tengok..cayo..cayo...
aku sendiri pun x tengok lg hahahaha..bz rr..nmpak cm best.

kaki bola mkn knduri..

ha.. ni la anak anak pompuan maklong aku..sama padan ja aku tengok
Siti Dayana & Farizal Rozali
ni kenduri sebelah pompuan, 29 nov ni baru knduri sebelah lelaki kt Perak..dekat gn Bagan Serai..Kg apa ntah..dah lupa huhu..


pulun ja aku tgk team bola ni makan..lapaq kot dok tunggu lama dah nk mkn..







22 November 2009

bestnya aku tengok..

video

aku best sangat tengok iklan nih...buat aku tersenyum sorang2 jer..

15 November 2009

sarapan pagi aku dah berubah huhu..

Makan pagi aku la ni cmni ja..tp nampak ja cmni..bole tahan lapaq jg tau...
nasi2 lemak ka..mee goreng ka..dah xda dahh..

berat dah turunnnnn..heheh



wahhh..semangat aku pg ni..aku timbang berat aku dah turun..sebelum aku makan lax5..berat aku 51 kg..tembam ja pipi ni..sekarang berat aku tarrraaaaa...dah jd 48 kg..hehe..hepi gila aku pg ni..aku baru ja mkan,baru 18 hari.. aku ingat lax5 ni x menjadi ja cam produk sebelum2 ni yang aku makan..tp menjadi rupanya. Haritu aku pi la kt kedai member aku kt ct Point.aku nak beli jus max5 yg hangat dihebohkan cm pisang panas tu...tp mber aku ckp aku xda lah gemuk pun..kurang skit ja lg bdn ni..aku cuma jenis tembam kt muka..so dia sarankan aku amik lax5 ni..aku pun amik la..
Ok la aku rasa..aku buang air besaq pun laju semcm ja hahha..sampai kempis perut aku..lepas 1 mnggu..aku kurang selera mkn skit..mlm dah x rasa lapar..cukup minum milo ja segelas.Aku cuma amik sepaket jer sehari..dlm balang lax5 tu cuma ada 15 paket jer..so sebulan 2 balang lah..sebulan rm70..save bajet la jg..selamat duit aku heheh..haaa..cuma yg x tahannya aku ni..nk minum air dia tu lahh..seksa jg la..mcm serat..biar lama skit ja..jd cm jeli..berlendir..huhuhu..x lalu rrrr.. tp dah nk cantik punya pasai..aku langah jaa...
Kepada kwn2 aku di luar sana nuh..try la dulu baru tau..xda la mahal pun..tp jgn sampai x diet plak bila dah mkn..sebulan 1ribu pun x berbaloi kalau cmtu..waaacaaa...

11 November 2009

DI HARI MAJLIS BUDAYA KOPRAT KT DEWAN WAWSAN

sempat lg nih bergambar..majlis start pukul 2 tp hmm.. biasa la jam melayu nih.. yang pakai baju kelabu free hair kt belakang tu dtg dr sarawak..solo lg tau..

hahah..aku sendiri malu nengok pic ni..hahaha..lawak r..ternganga mulut masing2..

haa... ni lg la teruk..ada yang sampai senget mulut2..hahha

cun x? hehehe...

aku..haaaa...ni lah geng koir aku..kecik besaq semua ada..sampai terkepit. ha..





haa...ni muka terbaru aku..tembam..

kalau x amik gambar dgn mek sya ni mmg x sah..msti ada punyalah mcm mana pun


haa...ni baru nampak muka fresh skit..dah balik mandi masing2 siap sedia majlis dah nk bermula tp sempat lg bergambar.

depa ni..dah bosan agaknya...


pagi majlis baru nak kelam kabut atur barisan masing2..sampai x masuk opis lah kiranya..

10 November 2009

lawa x...ni la cincin tunang aku..alang2 beli biar terang hahahha. thank syg..

aku dah naik kecut time ni..ramai org daaa..

dah datang daa..kaum kerabat tunang aku..dah baca doa selamat dah pun..amin.
sempat lg mek sya nih.

taraaaaaa" ni la wajah hari aku bertunag..hehe



hantaran2 aku yg dah siap untuk pihak lelaki..cuma tunggu lg satu ja x sampai lg..lambat tul mek sya nih..huh

pertandingan bowling

budak2 ni..kalut nk ikut aku main bowling jg...ank menakan aku

ada corner untuk kita makan n minum lg.
ok jg lah tempat kt cni..cantik..


haa...ni semua geng opis dan staff kt tempat keja aku geng pergigian..best gila lawan bowling aritu..sporting2 jg depa ni..tp group kami kalah daaa....maunya x kalah..masuk parit jaaa..tempat pertama dapat piala besarr..yang ke2 da ke3..dapat hamper ja..
masa jamuan raya kt opis..dgn mek sya tersayangg hahahah..

slim skit x...puasa sakan la...

malam berbuka puasa dekat hotel Grand Kristal Alor Setar dgn group paintball

jodoh pertemuan di tanggan tuhan

haaa...ni lah tunang aku..ajip. nampak garang x? mmg garang pun..hari2 gaduh gn aku..kdg2 aku yg cari pasal..bila x gaduh2 x best plak hehe..mcm2 jd kt kami ni..tp tu lah..dah jodoh agaknya..opps!..belum kawin lg..tuhan yang tentu semua tu.. skrg ni tunang aku dah jarang balik kl sejak bertunang nih..klu ada bisness dia kt sna baru dia terbang balik sna..

09 November 2009


.bosan gila arini kt pejabat..otak ni asyik pikir pasal nk kena koir esk kt dewan wawasan waaaaaa.. skema gila aku esok! sapa ntah colon nama aku kt bos! msti mak minah pulun tu punyalah!.. WAAAA..dah xbeh lari daaaaa.. aku gn mek sya tersenarai.. klu x arahan bos,dah lama kmi lari punyalah.. dah ler kena pakai bju batik..lagu patriotik la plak..waduh2!! mjlis budaya koprat la kononnya..keparat adalah huh!
stgi kena traning nyanyi la huhuh...x sukanyaaaaaa!!

haa..tu..kakak aku dgn kak ipar aku tgh pulun wat hantaran..

Hari pertunangan aku...


lawa x cincin tunang aku hehe..